Op zoek naar een mooie herinnering voor de zesdeklassers die jouw school in juni verlaten?

Met het prachtige ‘Feniks Lichtjes’ geef je je leerlingen een onvergetelijk afscheidsgeschenk. Een boek om in de vakantie met volle teugen van te genieten en te koesteren als herinnering aan de lagereschooltijd.

FENIKS LICHTJES

Feniks Lichtjes droomt ervan om op ruimtereis te gaan. Door een verrassende ruilactie slaagt hij erin om zijn droomschip te veroveren. Ondertussen sluipen er ook een zeemeermin met smetvrees en een paar wonderlijke katten zijn leven in. Feniks vertrekt met zijn gezellen en belandt op een paradijselijke planeet. Maar als wensdromen uitkomen, is het nooit helemaal zoals verwacht … Op zijn hobbelige en stuurloze reis komt Feniks erachter dat hij niet alleen hunkert naar vrijheid, maar ook naar connectie. Tijdens de bizarre tocht door de ruimte groeit een onwaarschijnlijk gezelschap van einzelgängers uit tot een hechte groep vrienden.

• Een spannend, grappig en avontuurlijk fantasy-verhaal
• Over een ideeënbedenker die met een opmerkelijke vriendengroep op ruimtequeeste trekt 
• Prachtige cover, luxueuze details en harde kaft

De perfecte mix van avontuur, fantasie, humor en herkenbare thema’s in dit boek valt in de smaak bij lezers van het zesde leerjaar!

AFSCHEIDSBOEK

Aan het begin van het boek is er voldoende ruimte om een boodschap aan elke leerling te schrijven. Zo maak je er een echt persoonlijk geschenk van om te koesteren!

> €8,95 per stuk (portkosten gratis)
> Minimumafname 15 exemplaren
> Door het grote succes is er een herdruk van ‘Feniks Lichtjes’ onderweg. Daardoor kan je nu bestellen tot en met 21 juni.

BESTELLEN