Bijzondere voorwaarden voor scholen

VAN WELKE VOORWAARDEN GENIET JE ALS SCHOOL?

Als school ontvang je van ons 10 % korting op alle boeken, met uitzondering van actietitels en koopjes. Bovendien houden we je via onze nieuwsbrief op de hoogte van acties waar enkel scholen van kunnen profiteren.

De kortingen krijg je op De Eenhoorn Boekenshop meteen te zien van zodra je bent ingelogd met je school-account.

Bij een bestelling vanaf € 50 ontvangen scholen van ons een gratis poster voor in de klas (één poster per bestelling). En soms verrassen we je met een bijkomende attentie (extra posters, bladwijzers, postkaarten, …)!

Als school registreren

HOE KAN OOK JOUW SCHOOL GENIETEN VAN DEZE VOORWAARDEN?

Om te genieten van deze bijzondere voorwaarden, dien je een account als school aan te maken. Belangrijk hierbij is dat het leveringsadres steeds het schooladres (hoofdzetel of filiaal) is. Aan de hand van dit adres zullen wij bij een eerste bestelling controleren of uw school-account legitiem is. Indien je geen school blijkt te zijn of bij twijfel, zullen wij de bestelling niet verzenden en contact opnemen. Binnen je school kunnen meerdere personen een account aanmaken. Maar om alles voor jezelf overzichtelijk te houden, raden we je aan te werken met één school-account voor alle bestellingen.

Let op dat u bij elk bezoek aan onze website meteen inlogt met uw school-account om de goedkopere tarieven te kunnen zien en zo te bestellen.

Als school registreren

HOE GEBEURT DE LEVERING EN BETALING?

Als school krijg je de mogelijkheid om achteraf te betalen. Is het leveringsadres hetzelfde als het facturatieadres, dan vind je de factuur bij de levering. Bij een ander leveringsadres wordt de factuur naar het facturatieadres verzonden. De betaling dient te gebeuren binnen de 30 dagen na de factuurdatum. Let erop dat het leveringsadres het correcte schooladres is (hoofdzetel of filiaal). Aan de hand van dit adres controleren wij namelijk of jouw account legitiem is. Bij twijfel nemen wij contact op.

Als school registreren