En wat nu?

Auteur: Carl Norac
Illustrator: Kristien Aertssen

Het is een bloedhete dag. Oba de olifant heeft een enorme dorst en drinkt de hele waterplas leeg. Op de bodem spartelt een visje. ‘En wat nu?’ roept het. Oba is van streek en begint te huilen … Een prentenboek over een olifant met een groot hart.

13,50

✔️ Gratis verzending vanaf 30 euro
✔️ Verzendkosten voor België (€4,80) en Nederland (€5,80)
✔️ Snelle levering

‘Carl Norac (tekst) en Kristien Aertssen (illustraties en vertaling) maakten een olijk en kleurrijk prentenboekje| over een goedbedoelende niet al te slimme olifant en een eigenwijs visje. De bezorgdheid van het grote dier voor het kleine pestvisje is roerend| de grappige afloop zorgt ervoor dat het cirkeltje weer rond is. Oba is aan het eind weer net zover als aan het begin. En wat nu? is een boek om te gniffelen.’ (Leeuwarder Courant| augustus 2006)
‘En wat nu? van Carl Norac heeft een eenvoudige opbouw met heel wat verrassende wendingen. De kleurrijke| charmante illustraties van Kristien Aertssen tonen vermenselijkte dieren in een gestileerd decor.’ (De Bond| juli 2006)

Auteur

Formaat

Illustrator

ISBN Nummer

Leeftijd

Omvang

Soort

Thema

, , ,

Verschijningsdatum

Schrijf je in op de wachtlijst Wij informeren je wanneer dit boek weer op voorraad is. Vul hieronder je e-mailadres in.
Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te browsen, ga je akkoord met het gebruik van cookies.