Beschikbaar via nabestelling

Het geheim van de Vlaamse Meesters

Illustrator: Ann De Bode

– Wervelend verhaal vol mysterie
– Boordevol weetjes en wist-je-datjes over de Vlaamse Meesters
– Met kleurkatern vol prachtig fotomateriaal van de kunstwerken

Een spannend verhaal over geheimen in schilderijen, kunst en … een drol.

Arthur en Emma vinden een dagboek van opa tussen zijn oude papieren. Daarin schrijft opa over vliegen op een regenboog. Daar willen Emma en Arthur natuurlijk meer over weten. Aan opa kunnen ze het niet meer vragen. Zijn geheugen werkt niet meer zoals het hoort. De kinderen besluiten samen op onderzoek uit te gaan. Ze spijbelen en gaan naar het museum waar opa bewaker was. Voor ze het beseffen, komen ze in een beklemmend avontuur terecht.

Blader door het boek

18,95

Beschikbaar via nabestelling

✔️ Gratis verzending vanaf 30 euro
✔️ Verzendkosten voor België (€4,80) en Nederland (€5,80)
✔️ Snelle levering

‘Maartje van der Laak weet in dit jeugdboek een fictief en nagelbijtend spannend avontuur te verweven met leerzame elementen over bekende schilderijen. Elementen die niet alleen boeiend zijn voor kinderen (vanaf een jaar of tien) om zelfstandig te lezen| maar zeker ook voor volwassenen.’ (In de boekenkast| 26 maart 2019)

‘Dit boek is dan ook een geweldige en aantrekkelijke kennismaking voor kinderen met de bekendste schilders van Vlaanderen. Een spannend en boeiend verhaal| waar je ook nog eens heel veel van opsteekt!’ (Leesbevordering in de klas| 23 augustus 2019)

‘Een spannend verhaal over geheimen in schilderijen| kunst en … een drol.’ (SAO| oktober 2019)

Auteur

Formaat

Genre

,

Illustrator

ISBN Nummer

Leeftijd

Omvang

,

Soort

Thema

, , ,

Verschijningsdatum

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te browsen, ga je akkoord met het gebruik van cookies.