Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint … en wat brengt hij mee?

 

Binnenkort is het weer zover! Tijd om te doen alsof je slaapt zodat je het wonderlijke moment niet mist waarop Sint en Piet in een assenwolk uit de schoorsteen ploffen. Of misschien komen ze wel via het kattenluikje? In ieder geval staat het schoentje al klaar om een cadeautje op te vangen! Maar … wat zouden Sint en Piet dit jaar toch meebrengen? De Eenhoorn heeft alvast een paar boekjes klaar die op elk verlanglijstje thuishoren!

 

Sinterklaas zoekboek

Gluur binnen bij de Sint en zijn ondeugende Pieten.

In dit boek zie je het leven zoals het is van de Sint en zijn Pieten: samen onderweg met de stoomboot, picknickend in de toon, aan het werk in de mandarijnenboomgaard, lopend over de daken… In elke spread kunnen kleuters heel wat zoeken en vinden: een badeend, een rode auto, een muis, een drolletje… Met dit grote zoekboek zal geen enkele kleuter zich snel vervelen.

 

Vanaf 3 jaar

 

Bekijk het boek!

 

Ben je leerkracht en wil je samen met je klas op zoek naar de Sint? Dan zijn onze zoekplatensets een gezellig cadeau voor jou en je klasje!

 

Bekijk de zoekplaten!

Hij komt, Hij komt, die lieve goede Sint + cd

Een vrolijk Sint-boek waarin je steeds weer nieuwe dingen ontdekt.

De Sint en zijn pieten zijn druk in de weer met de voorbereidingen voor Sints verjaardagsfeest op 6 december. De pieten maken het snoepgoed, pakken de pakjes in en zingen luidkeels sinterklaasliedjes. Tijdens het werk krijgt een piet bloem over zich heen. Een andere valt in de kolen van het schip. Zo ‘veranderen’ de pieten van kleur.

 

Vanaf 3 jaar

 

Bekijk het boek!

Prinses Arabella en de Sint + pop

Arabella kijkt alvast uit naar het Sint-bezoek. Jij ook? Misschien is dit verhaaltje dan wel iets voor jou …

Het is bijna Sint-tijd en prinses Arabella wil maar één cadeau: de Sint zelf! Op een ochtend haalt het vliegtuig van de koning de Sint op. Arabella is dolblij, maar de Sint niet. Alles is anders dan anders, en dat vindt hij niet leuk. En hoe moet hij nu de pakjes bezorgen?

 

Vanaf 3 jaar

 

Bekijk het boek!

Piet is moe

Een hedendaags Sinterklaasverhaal voor beginnende lezers.

Wat gebeurt er als Piet een burn-out heeft?

Sint is nogal lui. Hij laat Piet al het werk doen. Maar Piet trekt het zich niet aan: hij is verliefd. Tot de Sint ook dat allemaal verprutst. Piet is het beu en vertrekt op reis. Nu de Sint op zijn eentje is, loopt alles mis. Wat mist hij Piet! En eigenlijk mist Piet Sint ook wel …

 

Vanaf 6 jaar

 

 

Bekijk het boek!

Het geheim van Sinterklaas

Prachtig Sinterklaasboek (of je nu wel of niet in Sinterklaas gelooft) – ontroerend, warm en grappig.

Rik schrijft brieven aan Sinterklaas. Hij hoeft geen cadeau, hij wil vooral weten hoe Sinterklaas zo oud is geworden. Zijn vake, zoals hij opa noemt, is ziek, dus misschien kan hij met de tips van Sinterklaas beter worden.

 

Vanaf 8 jaar

 

 

Bekijk het boek!

 

Hij komt, Hij komt over …

 
 
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.
Schrijf je in op de wachtlijst Wij informeren je wanneer dit boek weer op voorraad is. Vul hieronder je e-mailadres in.
Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te browsen, ga je akkoord met het gebruik van cookies.