Tien cadeautips voor Kerstmis

Het einde van het jaar komt in zicht en dat betekent: kortere dagen, een warme sfeer, maar vooral een gezellige kerst met de mensen die je liefhebt. Misschien heb je de kerstboom al uitgezet en moet je stilaan beginnen denken welke cadeautjes je eronder zult leggen. Nog op zoek naar inspiratie voor het perfecte geschenk voor je nieuwsgierige nichtje, pasgeboren kleinkindje of belezen schoonmoeder? Bekijk dan zeker onze tien cadeautips, want daar zit voor iedereen gegarandeerd wat leuks tussen!

Julia's droom - limited edition

Julia’s droom vertelt het verhaal van de kleine Julia die erg onverwachts in het circus terechtkomt en moet leren opkomen voor zichzelf. Dit is een verhaal voor iedereen die moet leren geloven in zichzelf en daarbij wat magie kan gebruiken.

De limited edition van Julia’s droom bevat een art print en een knipblad met silhouetten om een schimmenspel mee te doen. De eerste 20 bestellers krijgen bovendien een gesigneerd exemplaar van Julia’s droom!

Vanaf 5 jaar  

Toen een tak mij tikte

In deze verhalenbundel vind je verhalen en gedichten over het bos en de bomen, uit alle hoeken van de wereld. Toen een tak mij tikte is een prachtige (voorlees)bundel voor kinderen die gek zijn op de natuur en de bomen.

“[B]ij kinderboeken van hoge kwaliteit geniet je als volwassene net zozeer. Zeker omdat dit boek een lust is voor het oog. … Dit verdient nu al zijn plekje onder de kerstboom.” (Jo De Ruyck, Het Nieuwsblad)

Vanaf 7 jaar

Alice in Wonderland

Wil je graag een grijnzende Giffelkat ontmoeten of een theepartijtje houden met een Haas en een Hoedenmaker? Ga dan mee met Alice naar Wonderland! In dit klassieke verhaal wordt ieders fantasie geprikkeld, zeker door de combinatie met de sublieme prenten van Valeria Docampo. Een dik cadeauboek voor jong en oud.

Van 9 tot 109 jaar

Milo en de laatste wolf

Een rijk geïllustreerde (voorlees)bundel die je via verhalen over reuzen meeneemt naar alle uithoeken van de wereld. Nu reizen weer wat moeilijker wordt, kan je toch de wereld ontdekken door deze verhalen. De stoere beelden van Seppe Van den Berghe doen je zo weer geloven in het bestaan van reuzen.

Vanaf 5 jaar

Onderwater tekenen, krabbelen en kleuren met carll cneut

Laat samen met topillustrator Carll Cneut je creatieve kunsten de vrije loop in dit groot kleur- en tekenboek. Teken, kleur of schilder vissen, zeepaardjes en schelpjes naar hartenlust. Het perfecte cadeau dus voor de kunstenaars in je familie (zelfs degenen, die al wat ouder zijn).

P.s. Neen, je hoeft niet binnen de lijntjes te blijven!

Vanaf 6 jaar

Er was eens… Sprookjesbundel 2

De verhalen van de drie biggetjes, Rapunzel en de sneeuwkoningin in één dikke bundel én geschreven met eenvoudige woorden en in korte zinnen. Dit is een ideaal cadeau voor de jongste lezers, die van sprookjes houden, maar die ook zelfstandig willen ontdekken. Ga samen op avontuur naar sprookjesland, maar laat je jongste lezer jou nu eens voorlezen! De bundel bevat bovendien ook nog leuke taal- en doespelletjes achterin het boek.

Vanaf 6 jaar (AVI-E3) 

The game - reis door de digitale wereld

Een neefje die gek is op computers? Een dochter die houdt van gamen? Verras hen met dit boeiende boek over het ontstaan en de geschiedenis van games, het internet, computers en smartphones, allemaal op kinderniveau. Het perfecte geschenk voor kinderen die meer willen weten over de digitale wereld!

Vanaf 9 jaar

Land van verwarring

Een pakkende graphic novel voor adolescenten en volwassenen waarin verleden en heden, afscheid en begin, liefde en dood op een aangrijpende manier aan bod komen. De personages moeten in de bijzonder mooie en menselijke verhaal kiezen hoe ze met het verleden en de naderende dood omgaan. Kan liefde overwinnen?  

“In de lay-out en de ontbrekende tekstballons blijkt de band met de jeugdliteratuur, maar ook in de licht-filosofische lagen van het verhaal. … Land van verwarring is een strip die tieners au sérieux neemt.” (Knack)

Vanaf 15 jaar

Ozewiezewoze I + II

Deze tweedelige liedjesbundel verzamelt alle kinderliedjes van vroeger en nu. Zing ze samen met je kinderen of je klas, maar zing evengoed met je grootouders alle liedjes uit hun jeugd. Dit is een must-have voor elk gezin, elke klas of jeugdbeweging. In totaal zijn er 150 liedjes die je ingezongen op de website www.ozewiezewoze.be kunt vinden.

In het voordeelpakket zitten zowel Ozewiezewoze 1 als Ozewiezewoze 2. Dit betekent dubbel muziekplezier tijdens de feestdagen aan een voordeligere prijs!

Vanaf 3 jaar

De wolkeneters

Een rijk geïllustreerde (voorlees)bundel die je via verhalen over reuzen meeneemt naar alle uithoeken van de wereld. Nu reizen weer wat moeilijker wordt, kan je toch de wereld ontdekken door deze verhalen. De stoere beelden van Seppe Van den Berghe doen je zo weer geloven in het bestaan van reuzen.

Vanaf 5 jaar

Alle boeken met thema 'kerst'

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.
Schrijf je in op de wachtlijst Wij informeren je wanneer dit boek weer op voorraad is. Vul hieronder je e-mailadres in.
Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te browsen, ga je akkoord met het gebruik van cookies.