12 Eenhoorntjes voor onder de kerstboom

 

Het aftellen kan beginnen! De dagen worden donkerder en de lichtjes warmer. Nog even en dan kan je die kerstmuts in volle glorie dragen. Nog heel eventjes … en dan is het tijd voor kerstthee, kerstlichtjes, kerstpret en … kerstboekjes. Wat lees jij bij het haardvuur? Hier zijn alvast een paar aanraders!

 

 

Eefje Donkerblauw

4+

Een tijdloze favoriet met een vast plaatsje onder de kerstboom.

Eefje Donkerblauw is een koningin die gek is op donkerblauw. Alles in haar kasteel is donkerblauw. Maar dan wordt Eefje verliefd op koning Goudgeel …

 

Lees meer

De kerstboom van Lotje

4+

Een origineel en warm heksenkerstverhaal over gezellig samenzijn.

Het is kerstnacht. Lotje gaat haar kerstboom versieren. Hij moet klaar zijn voordat de Kerstheks cadeautjes brengt, maar plotseling krijgt Lotje het vreselijk druk. Krijgt ze de kerstboom nog op tijd af?

 

Lees meer

Hendrika – het schaap dat in een boom klom

5+

Brrr… wat doe je als de sneeuw te koud is voor je pootjes? Dit schaapje vindt alvast een oplossing.

Hendrika klimt graag in bomen, maar dat is een probleem want … ze is een schaap, en schapen klimmen niet in bomen. Of … toch wel?

 

Lees meer

De Kleine Prins

6+

Een spectaculaire herwerking van de tijdloze klassieker van Antoine de Saint-Exupéry met prachtige, sfeervolle tekeningen vol licht, beweging en fantasie. Een magisch cadeautje voor Kerst!

 

Lees meer

Vlinders tekenen, krabbelen en kleuren met Carll Cneut

6+

Heerlijk voor het hele gezin om mee aan de slag te gaan tijdens de feestdagen.

Geef de vlinders in dit boek kleur en vorm, vervolledig ze, teken hun wereld. Je mag kleuren, schilderen en krijten. En neen, je hoeft niet binnen de lijntjes te blijven!

 

Lees meer

Als een vossenstaart op een landkaart

7+

Knusse dierenfabels van over de hele wereld, herverteld op rijm en boordevol visuele taalspelletjes. Maak kennis met de reiger uit India die vissen fopt, volg de race tussen de zalm en de roodbaars uit Lapland en luister naar het wiegelied van de sneeuwgors uit Rusland.

 

Lees meer

Frank en Stijn

8+

De tweeling Frank en Stijn woont in een oud en krakend kasteel. De mensen in het dorp vinden hen maar gek. Maar Frank vindt gek wel oké. Zelf is hij bezig met een liefdesdrank voor Fia. Alleen lukt het niet zo goed … Als het Halloweenfeest eraan komt, wil hij indruk maken op haar. Loopt zijn ‘monsterlijke ballon-plan’ wel goed af?

 

Lees meer

De Lantaarnaansteker

9+

Elke avond, als het donker wordt, steekt de lantaarnaansteker de lichten aan. Daarbij vangt hij een glimp op van het leven dat zich binnen in de huizen afspeelt. Zo veel eenzaamheid, zo veel verdriet … De lantaarnaansteker verzint alvast een plan dat licht brengt in donkere harten.

 

Lees meer

Feniks Lichtjes

11+

Een knotsgek avontuur waar je met volle teugen van geniet!

Op deze bizarre ruimtereis groeit een onwaarschijnlijk gezelschap van einzelgängers uit tot een hechte groep vrienden. Maar kan de bemanning wel op tegen de gevaren van de ruimte?

 

Lees meer

Alles wat groots voelt

12+

Een aangrijpend boek over opgroeien, jezelf vinden en de wereld ontdekken. Een geweldig cadeau voor tieners!

De jonge, gevoelige Tor gaat op zoek naar zijn Vikingvader in het woeste Ijsland. Een verhaal over vallen en opstaan, zoeken en vinden.

 

Lees meer

Het geheim van de keel van de nachtegaal

Voor alle leeftijden vanaf 7 jaar

Een prachtig geschenkboek over het felbegeerde lied van de nachtegaal en een gierige keizer.

 

Lees meer

Het hart van het meisje

Voor alle leeftijden vanaf 10 jaar

Hartverwarmend verhaal over een meisje dat zee, zand, water en woud trotseert om haar vader te vinden.

 

Lees meer
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.
Schrijf je in op de wachtlijst Wij informeren je wanneer dit boek weer op voorraad is. Vul hieronder je e-mailadres in.
Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te browsen, ga je akkoord met het gebruik van cookies.