Boeken voor Moederdag

Moeders zijn wonderlijke wezens. Ze staan altijd voor je klaar, al vanaf de eerste dag dat je er was. Mama’s zijn lief, sterk, vrolijk, grappig, slim, mooi en helemaal uniek. Wil jij je mama extra in de bloemetjes zetten op Moederdag? Ben je op zoek naar een origineel cadeau dat even uniek is als je mama zelf? Een cadeau waarmee jullie samen in een hoekje kunnen kruipen en genieten van een momentje samen? Geef een boek cadeau! Dit zijn een paar originele, prachtige parels voor Moederdag:

De allerbeste mama van de hele wereld

Dit boek bevat prachtige illustraties van moeders uit het hele dierenrijk in combinatie met grappige en leerrijke teksten. De moederliefde spat van elke illustratie af. Een wondermooi boek dat elke moeder trots maakt op “haar soort”.

Vanaf 5 jaar

Hoe herken je een mama?

Dit boek is een originele en grappige ode aan alle mama’s. Het toont hoe elke moeder op haar eigen manier perfect is en dat moeders onmisbaar zijn in ieders leven. Je moeder zal zich met een glimlach op haar gezicht herkennen in sommige beschrijvingen!

Vanaf 6 jaar

Voor mama!

Mama’s verdienen veel cadeautjes. Dat denkt kikker ook. Hij wil alles doen voor zijn mama, maar kan hij dat wel? Een hartverwarmend prentenboek over de wederzijdse liefde tussen een kind en zijn mama.

Vanaf 3 jaar

Heksenfee – remake

Mama’s weten het altijd het beste! Maar is dat wel zo? Rozemarijn moet zich van haar mama als een voorbeeldig feetje gedragen, maar wil liever een heks zijn. Dat ziet haar mama helemaal niet zitten… in het begin. Een prachtig geïllustreerd prentenboek over een dochter die uit haar moeders voetstappen treedt en haar zo tot nieuwe inzichten brengt.

Vanaf 5 jaar

Jack de slak

Jack rekt moeders zenuwen vaak tot het uiterste met zijn getreuzel. Zijn moeder is altijd druk, druk, druk en noemt haar zoon een slak. Maar dan verandert Jack in een echte slak en is zijn moeder verplicht haar drukke schema vrij te maken voor haar zoon. Het boek toont hij de drukte van het leven de band tussen moeder en kind soms kan verzwakken, maar dat moederliefde uiteindelijk overwint.

Vanaf 7 jaar

Vijf mama’s voor Olifant

Olifant en zijn vriendjes tekenen hun mama. Maar Olifant tekent niet een maar vijf mama’s! Zijn vriendjes lachen met zijn vijf mama’s. Olifant is anders. Maar is vijf mama’s hebben dan zo slecht? Een mooi verhaal over een atypische gezinssituatie waarin moeders de hoofdrol spelen.

Vanaf 4 jaar

Mijn nieuwe moeder en ik

Hondje krijgt een kat als pleegmoeder. Ze zijn anders, maar hondje ontdekt al snel dat dat niets uitmaakt. Zijn mama is even goed als alle andere mama’s. Een ideaal boek voor alle adoptie- en pleegmoeders.

Vanaf 4 jaar

Een pop voor Hannah

Esther is gevangengenomen tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar wil koste wat het kost een pop maken voor haar dochter, Hannah. Een historisch boek dat nog steeds actueel is voor alle moeders in moeilijke omstandigheden en een hoopvolle boodschap bevat: moederliefde is sterker dan oorlog.

Vanaf 10 jaar

Lilah onderweg

Lilah moet samen met haar ouders een grote reis maken, maar ze vergeet haar geliefde pop. De reis is lang en vermoeiend en Lilah mist haar pop erg. Gelukkig staat haar mama voor haar klaar. Zij leidt Lilah af van haar vermoeide benen en lost zelfs haar grote gemis op… Een kleurrijk prentenboek over hoe mama’s altijd raad weten.

Vanaf 4 jaar

Tijd om het perfecte boek voor mama te vinden:

 
 
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.
Schrijf je in op de wachtlijst Wij informeren je wanneer dit boek weer op voorraad is. Vul hieronder je e-mailadres in.
Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te browsen, ga je akkoord met het gebruik van cookies.